De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten Harmonia, afdeling Arnhem houdt haar openbare avonden in Zalencentrum de Coehoorn, Coehoornstraat 17 te Arnhem

(tegenover het NS-station en in de nabijheid van gratis parkeren onder de Mandelabrug op de Blauwe Golven).
Op vrijdagavond 17 oktober om 20.00 uur hebben we een openbare bijeenkomst met Waarnemingen d.m.v. waterlezen die verzorgd wordt door Do Lemette.

Do Lemette verzorgt al vele jaren voor de afdeling Arnhem fijne avonden en wij zijn dan ook blij, dat we hem hebben kunnen uitnodigen om deze openbare avond te verzorgen, waarbij hij d.m.v. uw energetische energie, die vrijkomt uit uw hand, water zal lezen en u het een en ander zal vertellen, wat voor u van belang kan zijn.

Water: levensmysterie onder ieders handbereik / Water als informatiedrager.
Water is zo uniek en zo diep rijkend, dat het grootste geheim van water nog ontsluierd lijkt te gaan worden..!
Kortom…Water een kunstwerk van de schepping…Water is en blijft een mysterie.
Want hoe “teken” je water, hoe laat je dit magische goedje zien…?
Hoe laat je water zien, dat doorzichtig is?
De conclussie van Do is dat we feitelijk water NIET zien, maar wel haar eigenschappen:
Ja je voelt het, het golft, het schuimt, het spiegelt, etc.
Door uw hand in de waterkom te plaatsen kan Do uw energie lezen/voelen en via helderziende waarnemingen het geheel onder woorden brengen.
Natuurlijk dient de alom bekende eigenschap van water als opslagmedium nog genoemd te worden, want water kan namelijk beïnvloed worden door:
muziek - plaatjes - gedachten en intenties.

Een avond met Do Lemette betekent altijd een gedragen avond, want Do slaagt er altijd weer in om een dergelijke avond een mooie lading mee te geven.
Het waterlezen doet hij voor het eerst in Arnhem, maar we zijn ervan overtuigd dat het een mooie avond zal worden.
Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat we ongehinderd gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.

In verband met de verwachte drukte op deze openbare avond, verzoeken we u ruim van te voren in de zaal te zijn.
Aanvang van deze openbare avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Entree voor niet-leden van Harmonia-Nederland:  7.50

Info:026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369.

Vrijdag 3 Oktober 2014: waarnemingen a.h.v. entreebewijs door Gerrit Jansen

Geplaatst door: sitebeheer in Agenda

 

Op vrijdagavond 3 Oktober 2014 wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Gerrit Jansen met waarnemingen d.m.v. uw entreebewijs met roepnaam en geboortedatum.

Gerrit Jansen heeft al diverse keren voor de afdeling Arnhem fijne avonden verzorgd en wij zijn dan ook blij dat we hem hebben kunnen uitnodigen om deze openbare avond te verzorgen, waarbij hij u aan de hand van uw geboortedatum en naam het een en ander zal vertellen, wat voor u van belang kan zijn.

Een avond met Gerrit Jansen betekent tevens een humorvolle avond, want hij is altijd in voor een “woordgrapje”, zonder dat het ten koste van de bezoeker gaat. Het enige wat hij nodig heeft is uw entreebewijs met uw roepnaam en uw geboortedatum.

Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree €7.50.
Info: 026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369.
In de zaal zal het programma voor belangstellenden klaar liggen, zodat u weer een globaal idee krijgt over onze plannen tot het einde van het seizoen.

Op VRIJDAGAVOND  19 September 2014  wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Janneke Leber met helderziende waarnemingen en psychometrie.

Janneke Leber heeft inmiddels een aantal avonden verzorgd binnen de afdeling Arnhem en we zijn blij dat ze vrijdagavond opnieuw als gast in ons programma staat. Zij zal helderziende waarnemingen doen rechtstreeks vanuit de zaal en na de pauze werken met uw meegebrachte foto’s en voorwerpen.

Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat we ongehinderd door het stoffelijk lichaam gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.

Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree €7,50.
Info: 026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369.
In de zaal zal het programma voor belangstellenden klaar liggen, zodat
u weer een globaal idee krijgt over onze plannen tot het einde van het seizoen.

Op 3  Oktober   2014  is Gerrit Jansen weer te gast bij Harmonia. Hij zal waarnemingen doen aan de hand van entreebewijs, roepnaam en geboortedatum.

Mevr Jannie Dronkers, een rasechte Rotterdamse, zal op haar geheel eigen wijze paranormale waarnemingen doen aan de hand van door U meegebrachte foto’s van dierbare overledenen.

De avond begint om 20.00 uur in de Coehoorn te Arnhem.

Entree € 7,50 voor niet leden en € 2,00 voor leden. 

Op vrijdagavond 16 mei wordt een openbare ontwikkelingsavond gehouden, die verzorgd wordt door leden van de afdeling Arnhem met allerlei disciplines.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 9 mei wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Ben van Heesch met waarnemingen d.m.v. het Sjamanistisch Orakel.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 25 april wordt een openbare avond gehouden met Cora de Koning. Zij zal a.h.v. kracht vlinder waarnemingen voor de zaal verzorgen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 11 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Kitty Woud met helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal en zandlezen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 28 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Renate Elfers met paranormale waarnemingen a.h.v. haar meegebrachte tekeningen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 21 maart is er een bijzondere openbare avond met een ziekendienst / healing bijeenkomst, die verzorgd wordt door leden van de afdeling Arnhem.

Lees de rest van dit artikel »