Deze avond zal Gerard Heijnen een lezing verzorgen, die de  Bijna-Dood-Ervaring betreft.

Gerard heeft zelf een BDE mogen ervaren, na een plotseling ontstane levensbedreigende ziekte en zal hier uitvoerig over vertellen. Niet alleen gaat de lezing over zijn eigen BDE, maar ook over aanleidingen voor een BDE en ervaringen wereldwijd, zoals die zijn opgetekend.

Gerard Heijnen is verpleegkundige van beroep en heeft in de dertig jaar die hij werkt als verpleegkundige, regelmatig stervende mensen mogen begeleiden.

De BDE heeft op hem een dermate indruk gemaakt dat hij er een boek over schreef, ” Voorbij Vandaag”.

 “De ervaring heeft me enorm veranderd,” zegt Heijnen. “Dat zie je bij veel mensen die een bijna-doodervaring hebben gehad. Hoe ik nu in het leven sta, hoe ik tegen de dingen aankijk, wat de ervaring betekende voor mijn naasten. Het zijn allemaal vragen die ik probeer te beantwoorden, vragen die mijn leven nog steeds bepalen.”

Er is gedurende de lezing een ruime gelegenheid voor het stellen van vragen.

U kunt meer over hem lezen op zijn website  gerardheijnen.nl 

 

Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree €7,50.
Info: 026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369.

 

De avond zal zoals altijd plaatsvinden in de zalencentrum de Coehoorn, tegenover het Centraal Station, Coehoornstraat 17 te Arnhem.

,

Parkeergelegenheid om gratis te parkeren onderlangs bij de Kunstacademie of tegen  € 0,50 per uur in de Parkeergarage bij het Centraal Station.

 

 

 

Op vrijdagavond 26 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Henny Schot met een bloemenseance d.m.v. uw bloemen in een vaasje.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 12 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Marianne Huisman met paranormale waarnemingen d.m.v. uw meegebrachte foto’s en voorwerpen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 5 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Ed van Roosmalen met paranormale waarnemingen d.m.v. het entreebewijs van de avond.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 22 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Renate Elfers met paranormale waarnemingen d.m.v. door haar meegebrachte tekeningen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 8 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Janneke Leber met helderziende waarnemingen en psychometrie.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 1 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Leen van Dongen met een lezing over “Rouwbegeleiding“.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 22 februari wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Elly Slobbe met paranormale waarnemingen d.m.v. door haar meegebrachte kleurenlinten.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 25 januari vindt een openbare avond plaats, die verzorgd wordt door Wilma Terhorst met psychometrie via uw foto’s en voorwerpen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 11 januari wordt de eerste openbare avond van het nieuwe jaar gehouden, die verzorgd wordt door Joke Anneveldt met paranormale waarnemingen d.m.v. door haar gemaakte paraffine werkjes.

Lees de rest van dit artikel »