Vrijdagavond 30 Januari hebben we vanaf 20.00 uur een openbare avond met Waarnemingen rechtstreeks banuit de zaal en d.m.v. uw meegebrachte foto’s en voorwerpen, die verzorgd wordt door Andreas Nilsson.

Andreas schrijft over zichzelf ;

Ik ben niet alleen nieuwsgierig maar ook wel leergierig en kritisch, dus ik ben op onderzoek gegaan.

Dat heeft bij mij veel in werking gezet, variërend van: ik voel mij hier thuis tot wat een gezwets.
Ik ben dus vele kanten opgegaan o.m. Rozenkruisers, de Bahai ,Soefi’s et cetera
Uiteindelijk vanaf 1980 vele Harmonia avonden bezocht en deelgenomen aan ontwikkelingsgroepen .
Dat leidde tot mijn trainingen in Stansted Hall, Engeland, verschillende keren o.l.v. Gordon Higginson en anderen.
Trainingen Healing, (trance)mediumschap, trance Healing 1985- 1993.
Bij Cico te Utrecht diverse groepen: basis en healing.
Ik ben van 1996-2010 lid geweest van de I.S.F. International Spiritualist Federation, training: Mental mediumship, Healing, Trance mediumgroepen.

Andreas zal vrijdagavond werken d.m.v. paranormale waarnemingen.

Mogelijk krijgt U zelf zo de ervaring via de ontvangen boodschappen dat ons leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat wij  verder leven in een voor velen onbekende wereld.

I.v.m de verwachte drukte op deze openbare avond verzoeken wij U ruim van te voren in de zaal te zijn.

Aanvang avond : stipt 20.00 uur

De zaal is open vanaf 19.30 uur.  Entree niet-leden € 7,50.

Info 026-3342107 / 026-3815400

Vrijdag 3 Oktober 2014: waarnemingen a.h.v. entreebewijs door Gerrit Jansen

Geplaatst door: sitebeheer in Agenda

 

Op vrijdagavond 3 Oktober 2014 wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Gerrit Jansen met waarnemingen d.m.v. uw entreebewijs met roepnaam en geboortedatum.

Gerrit Jansen heeft al diverse keren voor de afdeling Arnhem fijne avonden verzorgd en wij zijn dan ook blij dat we hem hebben kunnen uitnodigen om deze openbare avond te verzorgen, waarbij hij u aan de hand van uw geboortedatum en naam het een en ander zal vertellen, wat voor u van belang kan zijn.

Een avond met Gerrit Jansen betekent tevens een humorvolle avond, want hij is altijd in voor een “woordgrapje”, zonder dat het ten koste van de bezoeker gaat. Het enige wat hij nodig heeft is uw entreebewijs met uw roepnaam en uw geboortedatum.

Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree €7.50.
Info: 026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369.
In de zaal zal het programma voor belangstellenden klaar liggen, zodat u weer een globaal idee krijgt over onze plannen tot het einde van het seizoen.

 

Mevr Jannie Dronkers, een rasechte Rotterdamse, zal op haar geheel eigen wijze paranormale waarnemingen doen aan de hand van door U meegebrachte foto’s van dierbare overledenen.

De avond begint om 20.00 uur in de Coehoorn te Arnhem.

Entree € 7,50 voor niet leden en € 2,00 voor leden. 

Op vrijdagavond 16 mei wordt een openbare ontwikkelingsavond gehouden, die verzorgd wordt door leden van de afdeling Arnhem met allerlei disciplines.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 9 mei wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Ben van Heesch met waarnemingen d.m.v. het Sjamanistisch Orakel.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 25 april wordt een openbare avond gehouden met Cora de Koning. Zij zal a.h.v. kracht vlinder waarnemingen voor de zaal verzorgen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 11 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Kitty Woud met helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal en zandlezen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 28 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Renate Elfers met paranormale waarnemingen a.h.v. haar meegebrachte tekeningen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 21 maart is er een bijzondere openbare avond met een ziekendienst / healing bijeenkomst, die verzorgd wordt door leden van de afdeling Arnhem.

Lees de rest van dit artikel »