Op Vrijdagavond 24 April om 20.00 uur hebben we een openbare avond met Helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal en bloemlezing d.m.v. Uw meegebrachte bloem door Loes Huisman en Mathilde Vos.

Tijdens deze avond worden er door de mediums contact gelegd met dierbare overledenen, om hun boodschappen te kunnen doorgeven. Deze boodschappen kunnen troostend en ontroerend zijn voor mensen en hun wellicht  helpen met hun verdere aardse leven.

Na de pauze zullen de Mediums een aantal bloemlezingen doen aan de hand van door U meegebrachte bloemen. De energie die de bloem bij zich draagt zal iets over de persoon zelf vertellen, of  over zaken die iemand bezig houden. Ook daarin zullen Mathilde en Loes een advies geven.

U hoeft die avond dus geen voorwerp of foto mee te nemen, een bloemetje in een vaasje is voldoende.

Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree €7,50.
Info: 026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369.

 

De avond zal zoals altijd plaatsvinden in de zalencentrum de Coehoorn, tegenover het Centraal Station, Coehoornstraat 17 te Arnhem.

,

Parkeergelegenheid om gratis te parkeren onderlangs bij de Kunstacademie of tegen  € 0,50 per uur in de Parkeergarage bij het Centraal Station.

 

 

 

Op vrijdagavond 26 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Henny Schot met een bloemenseance d.m.v. uw bloemen in een vaasje.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 12 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Marianne Huisman met paranormale waarnemingen d.m.v. uw meegebrachte foto’s en voorwerpen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 5 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Ed van Roosmalen met paranormale waarnemingen d.m.v. het entreebewijs van de avond.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 22 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Renate Elfers met paranormale waarnemingen d.m.v. door haar meegebrachte tekeningen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 8 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Janneke Leber met helderziende waarnemingen en psychometrie.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 1 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Leen van Dongen met een lezing over “Rouwbegeleiding“.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 22 februari wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Elly Slobbe met paranormale waarnemingen d.m.v. door haar meegebrachte kleurenlinten.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 25 januari vindt een openbare avond plaats, die verzorgd wordt door Wilma Terhorst met psychometrie via uw foto’s en voorwerpen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 11 januari wordt de eerste openbare avond van het nieuwe jaar gehouden, die verzorgd wordt door Joke Anneveldt met paranormale waarnemingen d.m.v. door haar gemaakte paraffine werkjes.

Lees de rest van dit artikel »