Mijn lieve tante Sonja van der Linden die behalve een fijn mens ook een bekend medium is schonk me toen ik een jaar of zes was een orgeltje afkomstig van (zoals ik onlangs pas hoorde) Spiritistische Vereniging Harmonia, opgericht omstreeks 1888 en daarmee de oudste van Nederland. Dat orgeltje gaf de eerste aanzet tot een vergaande ontwikkeling op muzikaal vlak, met name compositie. Binnen een jaar of twee kwam er een piano thuis te staan. Op een recent familiefeest kwam dit orgeltje terloops ter sprake en vernam ik ook waar het vandaan kwam. Met een knipoog antwoorde ik lachend: ‘Ach Tante, nu begrijp ik eindelijk na al die jaren waarom ik steeds muziek doorkrijg van lang geleden overleden componisten, en bedankt!’.

Mevr Jannie Dronkers, een rasechte Rotterdamse, zal op haar geheel eigen wijze paranormale waarnemingen doen aan de hand van door U meegebrachte foto’s van dierbare overledenen.

De avond begint om 20.00 uur in de Coehoorn te Arnhem.

Entree € 7,50 voor niet leden en € 2,00 voor leden. 

Op vrijdagavond 16 mei wordt een openbare ontwikkelingsavond gehouden, die verzorgd wordt door leden van de afdeling Arnhem met allerlei disciplines.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 9 mei wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Ben van Heesch met waarnemingen d.m.v. het Sjamanistisch Orakel.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 25 april wordt een openbare avond gehouden met Cora de Koning. Zij zal a.h.v. kracht vlinder waarnemingen voor de zaal verzorgen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 11 april wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Kitty Woud met helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal en zandlezen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 28 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Renate Elfers met paranormale waarnemingen a.h.v. haar meegebrachte tekeningen.

Lees de rest van dit artikel »

Op vrijdagavond 21 maart is er een bijzondere openbare avond met een ziekendienst / healing bijeenkomst, die verzorgd wordt door leden van de afdeling Arnhem.

Lees de rest van dit artikel »

* * * Doordat de werkzaamheden in de Coehoorn nog niet zijn afgerond, komt deze avond te vervallen  * * *

Op vrijdagavond 14 maart wordt een openbare avond gehouden, die verzorgd wordt door Ed van Roosmalen met paranormale waarnemingen d.m.v. uw entreebewijs.

Lees de rest van dit artikel »

In verband met onderhoudswerkzaamheden in de Coehoorn zijn er in februari geen openbare avonden.